Advertisement

Φωτιεσ Μεσσηνια Τωρα - Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! - Η σελίδα αυτή, καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, γεννήθηκε στις 23 σεπτεμβρίου 2012.

Φωτιεσ Μεσσηνια Τωρα - Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! - Η σελίδα αυτή, καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, γεννήθηκε στις 23 σεπτεμβρίου 2012.. Vocalizeτο νέο video clip της ελεωνορασ ζουγανελη! Διαρκής μάχη με τις φλόγες: Αναζωπύρωση και στο βασιλίτσι μεσσηνίας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας». Πύρινα μέτωπα και εκκενώσεις οικισμών σε φθιώτιδα, μεσσηνία και ρόδο.

Αναζωπύρωση και στο βασιλίτσι μεσσηνίας. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών: Η δήμαρχος οιχαλίας της μεσσηνίας, γιώτα γεωργακοπούλου, για την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας.

Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας!
Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! from www.newsit.gr
Διαρκής μάχη με τις φλόγες: Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας». Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Vocalizeτο νέο video clip της ελεωνορασ ζουγανελη! Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών: Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια:

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Η παραλία βοϊδοκοιλιά βρίσκεται στην δυτική πλευρά της μεσσηνίας λίγα χιλιόμετρα βόρεια από την πανέμορφη πύλο. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Εστίες σε μεσσηνία, λακωνία, εύβοια και κω, με τις φλόγες να προσεγγίζουν οικισμούς. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι στη μεσσηνία προκειμένου να εκκενώσουν τα χωριά τους εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει στην περιοχή. Nέο μήνυμα εκκένωσης στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να κατευθυνθούν προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας αρωγός στις πωλήσεις κρασιών. Vocalizeτο νέο video clip της ελεωνορασ ζουγανελη! 19:08φωτιά τώρα στη μέλπεια μεσσηνίας. Η σελίδα αυτή, καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, γεννήθηκε στις 23 σεπτεμβρίου 2012. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Η καρδιά το ξέρειη ψυχή το θέλειτο μυαλό συμφωνείμετακόμιση. Εστίες σε μεσσηνία, λακωνία, εύβοια και κω, με τις φλόγες να προσεγγίζουν οικισμούς. Εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας αρωγός στις πωλήσεις κρασιών. Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια: Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη.

Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας!
Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! from www.newsit.gr
Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. 19:08φωτιά τώρα στη μέλπεια μεσσηνίας. Δύσκολο είναι και το πύρινο μέτωπο στο διαβολίτσι μεσσηνίας, ενώ έχουν εκκενωθεί από χθες το απόγευμα, 7 τοπικές κοινότητες. Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Αναζωπύρωση και στο βασιλίτσι μεσσηνίας. Τηλεφώνησε τώρα από σταθερό ή κινητό και βάλε εύκολα και γρήγορα την αγγελία σου! Εκκενώθηκαν χωριά του δήμου οιχαλίας.

Newsit τοπικα νεα μεγαλη φωτια και στη μεσσηνια!

«αν βρίσκεστε στο μοναστηράκι ή στους αγίους θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Nέο μήνυμα εκκένωσης στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να κατευθυνθούν προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Εκκενώθηκαν χωριά του δήμου οιχαλίας. Newsit τοπικα νεα μεγαλη φωτια και στη μεσσηνια! Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς. Η δήμαρχος οιχαλίας της μεσσηνίας, γιώτα γεωργακοπούλου, για την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Πύρινα μέτωπα και εκκενώσεις οικισμών σε φθιώτιδα, μεσσηνία και ρόδο. Αναζωπύρωση και στο βασιλίτσι μεσσηνίας. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. 19:08φωτιά τώρα στη μέλπεια μεσσηνίας. Αναπλιώτη γιάννη «τουριστικός οδηγός μεσσηνίας», έκδοσις νομαρχίας μεσσηνίας, περιοδικού πετρίδη αθανασίου «περί των μεσαιωνικών εν μεσσηνία πόλεων, ανδρούσης και νησίου». Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή πέρα πήδημα, πάνω από τον άγιο ευθύμιο προς το γαρδίκι.

Εκκενώθηκαν χωριά του δήμου οιχαλίας. Τηλεφώνησε τώρα από σταθερό ή κινητό και βάλε εύκολα και γρήγορα την αγγελία σου! Newsit τοπικα νεα μεγαλη φωτια και στη μεσσηνια! Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή πέρα πήδημα, πάνω από τον άγιο ευθύμιο προς το γαρδίκι. Vocalizeτο νέο video clip της ελεωνορασ ζουγανελη!

Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας!
Νέα φωτιά στην Υάμεια Μεσσηνίας! from www.newsit.gr
Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Nέο μήνυμα εκκένωσης στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να κατευθυνθούν προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Διαρκής μάχη με τις φλόγες: Vocalizeτο νέο video clip της ελεωνορασ ζουγανελη! Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι στη μεσσηνία προκειμένου να εκκενώσουν τα χωριά τους εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια:

Διαρκής μάχη με τις φλόγες:

Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Πύρινα μέτωπα και εκκενώσεις οικισμών σε φθιώτιδα, μεσσηνία και ρόδο. 19:08φωτιά τώρα στη μέλπεια μεσσηνίας. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται σε συναγερμό η μεσσηνία καθώς μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην περιοχή της κάτω μέλπειας. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι στη μεσσηνία προκειμένου να εκκενώσουν τα χωριά τους εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει στην περιοχή. Αναπλιώτη γιάννη «τουριστικός οδηγός μεσσηνίας», έκδοσις νομαρχίας μεσσηνίας, περιοδικού πετρίδη αθανασίου «περί των μεσαιωνικών εν μεσσηνία πόλεων, ανδρούσης και νησίου». Μεγάλη φωτιά φωτια τωρα μεσσηνια: Nέο μήνυμα εκκένωσης στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να κατευθυνθούν προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή πέρα πήδημα, πάνω από τον άγιο ευθύμιο προς το γαρδίκι. Εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας αρωγός στις πωλήσεις κρασιών. Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Posting Komentar

0 Komentar