Advertisement

Βασίλης Σπανούλης / LTC Malajsie Ž 2 - YouTube : Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν.

Βασίλης Σπανούλης / LTC Malajsie Ž 2 - YouTube : Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν.. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ.

Ž.Bizē - Mikaēlas ārija no operas Karmena - YouTube
Ž.Bizē - Mikaēlas ārija no operas Karmena - YouTube from i.ytimg.com
Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι».

Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη.

Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ.

.του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης!

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του
Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του from www.voria.gr
Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της.

Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης!

Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι».

Είδηση "βόμβα" από τον χώρο του μπάσκετ - Αποσύρεται ο ...
Είδηση "βόμβα" από τον χώρο του μπάσκετ - Αποσύρεται ο ... from debater.gr
Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού.

«ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video).

See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν!

Posting Komentar

0 Komentar